View Single Post
Staro 13.02.2008., 14:21   #28
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Gle ti si u startu pitao za ono gašenje, to pitanje i opsi problema nisu uključivali da te po casu drma struja jelda?

E s obzirom da u normalnim okolnostima (kad ne drma struja i USB portovi ne gase i ne startaju komp kad ih dotakneš) to jedino može bit router (za kojeg sam pretpostavljao da je nakačen na ethernet - moja greška trebao sam te odma zdrmati zašto nisi napisao na kaj se kači ali nekako sam pretpostavio (neznam ni sam zašto) da je to preko mrežne) jer drugi djelovi kante nemaju veze sa poklapanjem telefona...

E sad s obzirom da kod tebe deffinitivno baš ne štimaju stvari sa strujom i to malo mjenja stvari, ne misliš li i ti tako?
je, očito je nekaj u qurcu i sad mi preostaje isprobavanje kombinacija s drugim napajanjem, provjera spajanja front panela za on/off, uz vraćanje oba ground konektora na usb, pokušaj s drugim produžnim a finale će biti defenestracija kućišta uz snimanje kratkog video clipa i postanje na Jubito !!