View Single Post
Staro 13.02.2008., 14:12   #15
Micko
Peachwize=mudra breskva
Moj komp

Micko's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Aha, pa ako je već tako onda probaj i instalirati SATA drivere kada dođeš kući, čisto da i njih eliminšeš kao mogućnost problema.

I ako sam dobro primjetio nigdje nisi napisao da si testirao RAM, pa uradi i to. Baci koji test na toj svojoj mašini, pa ih probaj i kod frenda.

Mada kada sve pogledam meni tu ima toliko nejasnoća i gluposti u tome svemu. Nekada radi kako treba, nekada baca ERR75, nekada zamrzne igru, nekada se restatuje, nekada baci BSOD.

Nista probaj ovo gore sto smo ti napisali, pa javi kako je proslo.

EDIT: lol "Postovi: 1,337"
Memorija testirana i ispravna oba dva keksa 100%
Probao i SATA drivere instalirat,isti k...c .

Eeeh te gluposti ni meni nisu jasne,..brijem da je napajanje,,kupio bi ja već drugo nego sam sad iskeširao 5k krznenih za mjenjač+još neke djelove na autu.Tako da se moram strpit do kraja mjeseca.A u selu najače napajanje pored moga je enermax 400w.

Evo šta mi lik napisao na jednom drugom forumu,on malo pretjeruje ali ...

" Treba ti neko napajanje sa minimum 50A na 12V za tu masinu.
Uostalom razmisli malo, imas quad core cpu 105W TDP i dual gpu graficku koja ima oko 200W TDP i to pri stock taktovima.
Na to dodaj intel chipset plocu, 2 GB RAMa i par hardova i ode to polako preko 400W.
Taj Corsair je CWT made, nije vise Seasonic kao HX serija, modeli 520 i 620 i nije u stanju da drzi napone u normali kad je potrosnja blizu maksimuma.

Uostalom, nije mi jasno kad imas mocan i skup cpu, graficku takodje, zasto to drzis na prosecnom napajanju koje kosta 70E i izazivas djavola?!?
Staviti to sve na napajanje slabije od nekog modela od barem 750W, ja se ne bih usudio.
Ako imas para kupi neko napajanje poput Coolermastera 850W ili Antec Quattra 850W ili jos snaznije. Ako si tanak s parama onda barem Corsaira HX620 ili nesto poput LC Power Hyperion 700.

Ako ostavis ovako kako je, neka paljevina ti ne gine jer ti PSU radi na granici izdrzljivosti.
"
Micko je offline   Reply With Quote