Citiraj:
Autor yedwy
Moguće je koristiti i dvije zvučne u isto virjeme ali treba malo podešavati sustav ako to pitaš, a ako ti nije upaljena tj ne koristi se onboard zvučna, a ti na nju kopčaš izlaze fakat mi nije jasno kako očekuješ da radi???? Taj konektor koji prekida unutra samo prekida tj spaja iza na stražnje izlaze i da tamo nemaš niti front audio out spojen koji prekida stvar niti jumpere koji su defaultno tamo nebi uopće imao zvuka iza kad bi upalio zvučnu makar da sve uključiš drugo i instaliraš, dakle ako oćeš palit gasit onboard zvučno to se nemrre tako napravit jer to samo fizički (pre)spaja izlaze kad signal već napusti zvučnu zato ako ti treba je fino upali podesi u sound propertysima i aplikacijama kaj koja da koristi i radi ljepo...
|
hvala na trudu, i na odgovoru. pokušavam shvatiti ali malo sam se izgubio

onboard je enablana u biosu, ali ništa nije ukopčanu na nju.
razumijem razliku, i znam da mogu koristit obje, i ro sredit u opcijama ali to meni nije cilj. cilj mi je bio spojit prednje konektore na CS zvučnu
moja greška što sam mislio da ako spojim prednje konektore na one na matičnoj da će se zvuk nekako prebaciti na creative labs zvučnu... dok je to bilo za onboard - jesam li sad dobro rekao?