View Single Post
Staro 12.02.2008., 13:43   #860
Demon Hunter
Registered User

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
1. koja klasa je jednostavna&zanimljiva&pozeljna na end gameu za igrat, razmisljam bit nesto od ovih: night elf druid, nesto hunter, undead warlock. druid bi zelio bit jer sam nacuo da moze i tankat i radit dobar dmg i hilat i suljat se... i da je vrlo pozeljan u end game raidovima i instancama al da nije jednostavan za igrat.
hunter mi je kul zbog peta i u guild warsu sto sam dosad igro sam volio biti ranger, to isto nesto ko hunter, sa bowom i petom.... al sam nacuo da je hunter najnetrazenija klasa u end game instancama i da je kasnije prilicno dosadan za igrat jer imas ono 3 tipke...
undead warlock zato sta mi je frend rkeo da su warlocki imba i mogu imat peta i imaju free mount.
4. dal da odma kupim i tbc, dal je potrebno/preporucljivo?
5. koji server? na kojem vi igrate? frend mi preporucio neki kor'agal il tako nesto, al kaze da ako pvpam tamo da horda stalno dobiva?
7. horda il aliance?

molim malko opsirnije odgovore, dakle ne tipa odi na pvp ne boj se, uzmi aliancu.
1. Druid je uz shamana/paladina najraznovrsnija klasa u igri. Tako da donekle predstavlja dobar odabir za onoga tko nezna šta točno želi
Ovo za huntere mogu slobodno demantirati, a i nije istina da nije poželjan u end-game raidingu.
Osobno igram warlocka i mogu reći pa sam tu previše subjektivan

4. Po onome što si do sada rekao - ne vidim potrebu za TBC-om zasad.
Druid (bio Nelf ili Tauren) se može igrati bez TBC-a. Dranei i Belf hunteri racial-ima (po meni) zaostaju za ostalim rasama, tako da vrijedi isto.
Ista stvar je sa Belf lockovima, nemaju šta tražit uz recimo Orc i UD lockove.

5. Imao sam chara na Kor'gallu i preporučio bih ti da izbjegavaš taj server.
Odabir servera ti uvelike ovisi o ekipi (ako ju imaš) te da li više preferiraš PvE ili PvP.

7. Horde ofc
Demon Hunter je offline   Reply With Quote