View Single Post
Staro 12.02.2008., 09:44   #858
flare
mrzi zimu

flare's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
1. - svaka klasa je na svoj način jednostavna ili komplicirana za igranje - stvar je u tome da nekome "leži" kedan tip igranja više od drugoga i tu ti nitko ne može reći što je najbolje, to je individualno

moj savjet je da probaš par klasa i da vidiš što ti se najviše sviđa - prvo si malo pročitaj o svakoj klasi i rasi nešto da vidiš o čemu se uopeć radi

2. afk je oko 30 min, nakon toga te server automatsk izabaci i moraš se ponovo ulogirati

3.kad ti pukne veza moraš se ponovo logat- thats it

4. moj savjet DA - samo TBC omogućava end game

5. server biraš a) tamo gdje su ti frendovi ili izabereš neki drugi koji je npr dobro naseljen (kako ne bi imao problema s pronalaženjem ekipe za instance)

6. pvp server - player vs player - znači kad dođeš u područja koja su contested svaki protivnički igrač te može ubiti

pve server - player vs player borba je moguća jedino u battle groundsima, arenama ili ako sam uključiš pvp opciju

rp - role playing srvr - server na kojem bi se igrači trebali "ponašati" u skladu s vremenom igre i likovima koje igraju -to ponašanje se odnosi na govor i slično

7. ovo je isto individualno pitanje - vidi što ti se više sviđa, pročitaj si malo o jednoj i drugoj opciji pa na temelju toga odluči
flare je offline   Reply With Quote