View Single Post
Staro 11.02.2008., 21:16   #275
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor perich Pregled postova
Evo i ja sam se pomalo zainteresirao za RAM... zanima me jedna stvar, proizvode/prodaju li se jos oni driveovi, po mogucnosti externi ali nije uvjet, u koji idu RAM-ovi skupa sa cartridge-om?
Pogledaj ne tako daleko unazad ove teme. Imas dva cesta US dilera koja sam spominjao linkovima. Oni i dan danas prodaju pune cart ladicare. Sluzbeno po US predsjedniku Panasonica, takvi modeli se sluzbeno prestaju proizvoditi prvom polovicom ove godine. No u prodaji ce ih biti jos godinama. Em nisu jeftini, em ima puno zaliha po raznim ducanima i dilerima. Ima jos nekoliko modernih Panasonica koje imaju punu ladicu koja prima i cartove a ostalim specifikacijama su recentne svim ostalim (+- 16x...) novotarijama.

Kad si vec probudio temu, samo da spomenem da je pocetkom godine, Panasonic postao od sada kompletno Panasonic.

Odnosno, Matsushita Electric koja je proizvodnim imenima (Technics, National, Ramsa) kroz Panasonic najvise davala prepoznatljivost, odlucila je sve stopiti u isto to ime Panasonic. Doduse i Panasonic i Technics su imali dodatne ogranke u PRO kategoriji. Posebno Panasonic. Dosadna vremena pa su i takve odluke. Bez pravih inovacija, puka rošada kako god da okrenes.

Visage je offline   Reply With Quote