View Single Post
Staro 11.02.2008., 17:05   #6
feeler
Registered User

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Gle stik je još teže popravit u fušu nego hard disk, ma kolko se to paradoksalno činilo jer ako ovdje samo jednu stvar krivo spojiš papa podaci i nema niti teorije da se išta napravi, ako ti je unknown device vjerojatno je kontroler čip u stiku otego papke, teoretski se može kupiti isti takav i probati zalemiti drugi čip ili sam flash odlemit i stavit ali to je jako pipljavo i nesigurno jer ako ne uspije - znaš što će se desit...

I sorry ali nemogu povjerovati da je neko 6mj rada na jednom stiku držao i nigdje drugdje pa hebate da i zanemarimo sad ovo moglo se desit da ga izgubiš, da ti ga ukradu, da padne u zahod itd... Mislim nije mi jasno ali nikako...
Je, u pravu si. Malo proučavam stranicu od "infolaba", pa vidim da teško netko može imati doma opremu za takvo što...

A, gle, i sam sam rekao da sam ispao konj.. Držao sam te podatke na laptopu - laptotp prodao itd. ... Stick mi je riknuo deset minuta nakon što sam pitao informatičara u poduzeću postoji li neki program koji će automatski mijenjati podatke na backupu (koji očito nisam izradio..), kada ih ja promijenim na tom prokletom sticku. K'o da sam prizvao vraga! Nakon svega sam skužio da se podaci na backupu mogu praktički automatski mijenjati bez ikakvog programa, tj. sinkronizirati, samo uz pomoć Windowsa... Katastrofa...
feeler je offline   Reply With Quote