Ovako,imam problema sa kompom otkad sam kupio grafu i matičnu.
Simptomi:-par puta mi je prilikom paljenja kompa izbacio ntdlr missing,,ponovo idem instalirati windovse,onda mi nemože pronać hard drive na kojeg bi instalirao os.Zagasim komp,resetiram cmos,digne uredno vistu.Idem uć u neku igru nakon par min igra zablokira pa me izbaci u winse porukom,drivers stop working..ili..vista ...neki error,nekad mi resetira komp.Svaki put kad izlazim iz biosa komp se gasi pa se upali i tu stane,slike na monitoru nema,koliko god ga ja puta palio i gasio,dok ne resetiram cmos.Xp nisam mogao instalirat,nekim čudam sam uspio neznam ni sam kako i nakon koliko pokušaja.Sad ok radi,ali resetirat komp nesmijem i u bios nesmijem jer nakon toga moram resetirat cmos.
Grafu nosio kod frenda kod njega uredno radi sa enermaxom 400w,sličan ostatak konfe,samo druga ploča..Po tome zaključujem da grafa nije,nije ni napajanje,hard je ok,provjerio kod frenda.Ostaje samo ta crna ploča..dali je ona zrela za reklamaciju..ili treba flashat bios,čega je mene strah,da ne zaj.. nešto ipak nije jeftina ploča i naradio sam se za nju kao i za ostatak komponenti.
Inače na onom error screenu mi stalno piše FF,a kad neće dat sliku monitor onda na njemu piše 75..u knjižici nema objašnjenja,na netu nisam uspio iskopat nešto što bi meni imalo smisla..
molio bih vaš savjet..