Citiraj:
Autor Fleks
lol lol lol.
upiknuo si q6600 u to?
lol
a da mi je znati sto ce ti quad. I sto nisi kupio ipak malo bolju ploču... mislim proc od 1.6k kn, pa ga piknes u najjeftiniju mogucu ploču....
|
Pametno moje, kak si to lijepo rekao.
Eto glup sam na n-tu pa ne znam za bolje ploče a quad sam uzeo jer imam mali p....k pa da ga s tim malo produžim možda.
Osim toga, imam Ati X1950 Pro graf. karticu koju sam kupio prije par mjeseci pa mi se nešto ne prodaje i uzima nova. Kako je ta Ati kartica AGP, matična ploča koja te bode u oko je bila jedina mogućnost da zadržim grafičku i da u isto vrijeme kupim novi procesor i bržu memoriju. Quad sam uzeo jer jer to bio jedini 1066 procesor koliko mi i podržava ploča. Da, bio je neki dual nazivno sporiji, a jeftiniji par sto kuna, pa sam eto uzeo quad jer mi se htjelo. Inače ovo mi je već druga ASRock ploča i jako sam zadovoljan sa njom kao što sam bio sa prošlom. Je, ova ploča ne spada u najbolje ploče (ploče dijelim na dobre: "one ploče s kojima se da dobro clockat i s kojima se dobije najviše điđa" i loše ploče: "one s kojima se ne da dosta clockat i koje ne rade normalno". Sve ostale esencije koje postoje od moje prve x86-ice do danas su se u mojoj kući pokazale nepotrebnima. Ipak primjećujem da postoji niz rasprava na forumima kako neke skupine ljudi neobično energično zagovaraju određene modele koji na testovima postižu 17468 jedinica nečega, dok ove druge valjda poput ASRock-a dostižu njima bijednih 17345 što je po njihovom sudu katastrofalno. To je sigurno zato jer je ASRock tek nešto veća firma od Hrvatske valjda, pa to nije baš ono kak oni misle da bi trebalo bit.
I na kraju, u što sam trebao upiknuti quad po tvom mišljenju da bi moj život bio šareniji? Ne bavim se clockanjem, igram se, sve mi normalno i brzo radi, baš sam vozio WTCC na high i ati tools kaže 120-130 fps, a slično je i sa ostalim igrama. COD 2 i 4 rade fenomenalno također i na tvoje LOL-ove mogu samo odgovoriti sa još većim LOL