Citiraj:
Autor -POP-
Kupiti 2900PRO danas pokraj 3850 256MB jednostabno nema smisla. Potrošnja, zagrijavanje, novija/starija arhitektura... I nemojte se odmah svađati jerbo ne budete dugo diskutirali...
Ja sam svoju uzeo za 1152KN, tako da se radi manje od 200KN razlike...
|
Nekim ljudima te stvari uopće nisu bitne, a nekima je i 200kn značajan iznos. Rađe će platiti 200kn manje za grafičku karticu praktički istih performansi kao i HD3850 i imat 3 kn više na računu za struju svaki mjesec, a zagrijavanje i proizvodni proces mu neće biti ni na kraju pameti zbog neutjecaja znanja o tome na performanse grafičke.
Citiraj:
Autor mad max
pokraj 3850/3870 serije 2900GT/Pro/XT kartice nemaju sto traziti jer su jednostavno neisplative 
|
Ja, koji čitam ovaj forum isto smatram da su neisplative zbog potrošnje i zagrijavanja. Ali da ponekad nemam želju tu i tamo neš' overklokat i da mi te stvari nisu bitne bilo bi mi svejedno. Sebi mogu priuštiti dodatnih 200 kn i kupiti HD3850, ali da se dogodi da kartice često nisu dostupne zbog velike navale na njih, rađe bih odmah nabavio 2900pro nego čekao tjedan dok ne dođe HD3850 u trgovine.