View Single Post
Staro 09.02.2008., 16:46   #27
igorba
Moderator
Moj komp

igorba's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
E, pa zatajio si nam jednu vrlo bitnu informaciju kad si opisivao problem, a to je da imaš moddani firmware (napisao si samo 1.07, pa sam mislio da je originalni koji nema mogućnost bitsettinga).
Po meni, svaki dobar DVD snimač morao bi imati mogućnost mijenjanja booktype-a, i to na slijedeći način:
DVD+R DL - automatski u fw
DVD+R - mogućnost odabira u software-u
DVD+RW - mogućnost odabira u software-u
Nadalje, korisnici bi trebali biti oprezni i ne podešavati RW medije na ROM boktype bez dobrog razloga, jer je to čest izvor problema, a rijetko kome je to zapravo korisno. LG snimači recimo ne nude booktype setting za RW diskove i nikad mi to nije nedostajalo. Naravno, ako netko recimo ima DVD player koji ne čita RW medije, a snima filmove/pjesme za player na RW, onda neka stavi ROM booktype.

KANTA: Fractal Design Core 3000 - AMD Ryzen 7 5800X (w. Dark Rock 4) - Asus TUF Gaming B550 Plus - Sapphire RX570 ITX 4GB - 2×16GB Corsair Vengeance LPX DDR4@3600 CL16 - Corsair TX550M - Samsung 980 Pro M2 1 TB - Samsung 970 EVO Plus M2 2 TB - 2*WD Red Plus 4TB (WD40EFZX) - Monitor Dell S2721DGFA - Logitech G602 miš + Logitech Media 600 tipkovnica - Altec Lansing 221 zvučnici

igorba je offline   Reply With Quote