View Single Post
Staro 05.02.2008., 21:06   #1
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Arrow (riješeno) Ne boota, nešto krepalo...?

molim za pomoc
konfa je iz siga...
evo pred kojih pola sata premjestam ja radni stol i komp na drugi kraj sobe,sve pospojim,upalim i skuzim da mi nije instalirana wireless kartica(nemam dovoljno dugi lan kabel da dodem do routera s novog radnog mjesta) pa idem ja po cede sa driverima i instaliram ljepo(neka ralink kartica) da bi mi nakon instalacije reko da device not exist.a prije kojih mjesec dana je normalno radila(prije neg sam radio format c)...restartam komp i dalje nista...ugasim ja komp i idem izstekat pa ustekat karticu(pci utor) da bi nakon sto upalim ponovo komp se pojavio navedeni problem...uglavnom kad ga upalim(sa/bez wireless kartice-svejedno) ventilatori se pocnu onak na maksimalno okretat i komp tak stoji(ne daje sliku na monitor,ventovi se ne stisavaju...nista se ne dogada sto je inace prije normalno radio).probo sam i reset biosa napravit(imam onaj mali crveni gumbic na mbo) i svejedno nis a barem to je prije uvjek radilo...
ja pretpostavljam da je krepo proc,sta vi mislite?
hvala...
ps. e da i nemrem ga ugasit normalno na tipkicu za gasenje a ni reset gumbic ne reagira,gasi se jedino ak dugo drzim tipku za gasenje il ak istekam kabel iz struje

Zadnje izmijenjeno od: njuskalo. 05.02.2008. u 21:27.
njuskalo je offline   Reply With Quote