Da, i jos uvijek svi "zuje" tamo u vezi mog problema s AW8 i neprepoznavanjem DDR2 na 800MHz, stalno ga posta kao 667 i kad dignem na 800 nece uopce raditi stabilno...cak mi ni ne da latencije za Kingmax(5-5-5-18), vec je tRAS najveci moguci 15. Ne razumijem jeli to ogranicenje chipseta i955X ili greska u ploci i imam li uopce razloga za reklamaciju?
U vezi s double postanjem IP35 serije...neki procesori hoce bez double posta, neki ne. Moj Prescott 2M 630 se UVIJEK double posta u BIOS-u 15, u reviziji 14 ne, jer izgleda da revizija 15 ne prepoznaje dobro neke procesore i ne prima postavke u BIOSu i kad šibnem FSB malo vislje od defaulta u windozama spusti na stock frekvenciju.
E sad, revizija 14 mi je radila OK sto se tice procesora i nisam imao double boot, ali mi nije radila TV kartica kad ju ustekam na CD in konektor na maticnoj ploci, a to je popravljeno u reviziji 15 BIOSa i TV kartica normalno pusta zvuk. Ovako sam napravio Solomunsko rjesenje: rollback na reviziju 14 i kupio Audigy SE i problem rijesen

Nemam double POST, procesor mogu fino odcepit gore kad me pukne zivac, a i TV 2000XP ima bolji zvuk prek Audigyja

Malo razmiljanja cuda radi, hehe.
@Razer, daj mi reci kako ti se cini IX38 Quad GT? Jel da uzimam ili ne?