Citiraj:
Autor MeT
danas bio lik, fino sljaka flat ^^
|
ispravak netocnog navoda. dok nije taj lik doso sam bio posudio od frenda huawei (njemu je vrisnio komp pa mi je posudio i modem i username do kraja 1. mjeseca). sve oke, savrsreno cak. natjero ga da radi bez ikakvih problema u router modu u kombinaciji sa zyxelom i kasdom.
doso lik sljedeci dan, donio telsey, osto zbunjen kad je vidio zyxel a tek kasdu.... kaze on meni, nea pojma oce to radit tako. reko, oce. al neznam... OCE. tu je zavrsio razgovor. otiso je u config telseya i kad sam vidio da se od kasde u interfejsu razlikuje samo po tome sto je logo drukciji bilo mi je jasno da tu nece bit kraj mojoj komunikaciji sa SZK... tako je i bilo...
cim je otiso, 2 sata nakon toga je puko net. al da je puko... nece se vise uopce konektirat, ko da zbloka samo. moram ga istekat iz napajanja i opet ustekat i onda radi. jedno sat-dva dok se opet ne diskonekta i ostane visit konekcija... zovem SZK, oni su nesto prckali nakon sto sam se 4 puta zalio i kao sad bi trebao radit. mene nema doma da isprobam, otiso u osijek na pismeni pa osto ucit par dana za usmeni... starci rogove dobili jer ovi zovu svaki dan...
sinoc ostavim da mi se skida torrent, pogledam danas i imam i sta vidit. sinoc je pukla veza oko pol 11 i nisam imo neta do danas do pol 12 kad sam manualno opet morao iskopcavat modem usrani.... oke, reko, zovem OPET sluzbu za korisnike... mda, nazvat ce me za 10 min. prodje pol sata, prodje i sat. ja opet zovem jer je u medjuvremenu jos dvaput puko net.... pizdim jer nikako da heroje skinem konacno... zove mene nakon pola sata lik i ja njemu (opet) sve ispricam ispocetka i kazem mu kakvih problema imam. kaz eon meni da ce nes prebacit na centrali, da je presirok frekvencijski opseg i da mozda to smeta telseyu. to ce trajat oko 2 minute. dobro, potrajalo je 5 minuta al nebitno. veza pukne. oke, reko, oni su prekinuli, sad ce se rekonektat. oce malo maune. opet ostalo visit. da ne isadnem pizda, pustim ga pol sata, mozda nadodje. nista. istekam modem iz napajanja, ustekam, radi. jos jednom u medjuvremenu pukne veza, pukne i meni film i nazovem SZK. opet,
reko, ne zanima me vise, ovo je bezobrazluk. jprobao sam fino ic, nisam nista postigo. a cijelo vrijeme pricam da je problem u modemu, da je to smece, isto ko i kasda kod t-coma. t-com je bio skuplji i to dosta, al tamo sam barem imao konstantu vezu na net s jednim pucanjem od par sekundi u 24 sata... hocu drugi modem i nista drugo me ne zanima. hocu net koji placam i to je to. rekla je zenska da ce mi se netko javit u ponedjeljak. al uzela je samo kucni telefon. a ja sam u ponedjeljak u osijeku, imam usmeni. opet ce se starci javit... opet ce popizdit... opet sam naebo... BEM TI OPTIMU!!!