View Single Post
Staro 01.02.2008., 16:20   #45
p3tar
Mozilla Slave
Moj komp

p3tar's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
A tko ti brani, smo nevidim svrhu ako je SE555 ispravan?
Može se podesiti i to na dva načina:
1 - Na SE555 i dalje "održava" PPPoE konekciju, a WRT54GL routa kompove spojene preko njega
2 - Na SE555 parametri PPPoE prazni, Connect na manual, uključi PPPoE pass-through, a na WRT54GL sve definiraš (uključujući PPPoE konekciju).
Tko bi mi branio, nisam rekao da mi neko brani nego pitam jel neko to radio i dali je imao kakvih problema...

Citiraj:
Autor Ranma 1/2 Pregled postova
potpisujem ovo, čemu kupovina novog routera ako imaš ispravan SE555? Nisam još od nikog čuo zamjerke na njega a kod par frendova koji ga imaju radi ko zvijer. Jedino ako možda imaš veću kuću ili prostor za pokriti WLAN signalom pa razmišljaš da ti Siemens bude na jednom katu a Linkač na drugom ili tak neš.

A ovo da se može naštimati sa Kasdom je sasvim normalno, pa za to je i namjenjen. Znači Kasda radi u bridge modu i pruža izlaz prema oblaku za Linkač, a on povezuje kompove u tvojoj mreži.
Radi i meni kao urica, no Linksys trebam najviše zbog Access Controla sa URL keywordsima i ako je izašao novi firmware sa bandwith monitorom i to bi mi bilo korisno. SE555 bi ostao kao modem i za MaxTV a na Linksys bi bili kompovi spojeni.
p3tar je offline   Reply With Quote