Citiraj:
Autor coconut
Zyxel ti je čist dosta. Imaš tu upute kako ga bacit u router mode, isključiš wlan i svi sretni. Ništa te ne košta da probaš. Ako vidiš da ne radi, lako kupiš nešto drugo.
Što se tiče wlan kartice, toplo bi savjetovao da izbjegavaš usb wlan (zna smrzavati komp) i da si kupiš PCI karticu kao npr. ovu.
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=053.509.025
Što se tiče zaštite wlan signala, ne postoji idealna zaštita i ona koja se ne može razbiti, ali ako netko ima namjeru upasti prije će upasti na nezaštićenu nego na zaštićenu mrežu. A nezaštićenih k'o u priči.
|
Ja sam prvo trebal malo po pogledat po forumu,pa tek onda pitiat za daljnje upute...a,ne ja odmah na blef!
To govorim,jer sam skuzil da ak se spajam prek bezicne kartice,onda ovom drugom treba uvijek biti upaljen komp!Ova solucija definitivno odpada!
Probal bum to sa Zyxelom...daj mi samo reci dal se moze iskljucit njegov bezicni rad.Stvar je u tome kaj kod suseda Zyxel radi prek mrezne,tak da uopce ne koristi modem kao bezicni nek kroz zicu.Pa,sad kad se ja spojim na njegov komp,nebih zelio da neko upada na net...vec je imal slucajeva da mu je dosel ogorman racun,bas radi toga!
Makar bumo mi uzeli flat,pa ak nam neko krade net,ne krade promet...al opet ni to ne zelim!
Da mozda maknem antenu!?