Postavani,
danas sam kupio mis..nista posebno;POINT OF VIEW Gamer Mouse A1600 za svoju iznimno nisku cijenu ucinio mi se kao dobar izbor,100 kn.
I stvarno lijepo sjeda u ruke,nije mi tezak niti ista..bas ok
Ali evo i problema.Nakon sto sam lijepo iskopcao svoj stari mis,i ovaj ustekao odma se osjetila razlika..ovaj mi je nekako preosjetljiv..dobro..smanjim ja na 800 dpi (sta god to znacilo

) i aj malo je bolje..ali opet mi je prepreosjetljiv..a kod igranja COD 4 online to se itekako osjeti..jednostavno nemam onaj osjecaj ko kad sam igrao sa prijasnjim misem,kojeg sam zamjenio samo zato sto mi desna tipka misa nije htjela uvijek raditi..pa sam malo popizdio
Jel mi mozete dati neki savjet kako da smanjim tu osjetljivost..osim u samoj igri..gdje sam to vec probao..ali nije mi to to opet..
I da..onaj laser mi uopce ne svjetli..ja sad neznam jesam li ja sto propustio (drajvere nikakve nisam dobio) ili sta..ali nece svjetliti nista..
BTW. nemam nikakve podloge nego vucem po stolu

sto mi na starom misu (nekom smartbox od 50 kn max.) nije predstavljao nikakav problem i mis je stvarno prva liga,ali eto htjedoh probati nesto novo!
Hvala svima na prijedlozima (ako ih bude

)