View Single Post
Staro 29.01.2008., 13:56   #18
Ranma 1/2
Anything Goes Martial Art

Ranma 1/2's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Da, moze bilo tko vratiti ISP-u modem i ostati na mrezi. Zasto je to tako cudno?
Pa nije čudno ali mi je nelogično da se samovoljno odriču zarade. Znači oni vama naplaćuju svaki mjesec 20 kn najam modema, kaj nije malo, pogotovo kad uzmeš u obzir broj korisnika i broj mjeseci. Mislio sam da postoji neki razlog zašto je to tako ali sad mi čitava stvar nema smisla ako može bilo tko doć sa modemom i ovog vratiti. Mada na kraju dođe na isto pretpostavljam.

Citiraj:
A kasda radi za sada odlicno i ne blesira se, a ova preostala dva porta su otkljucana i rade odlicno (ipak je sve u firmwareu koji je na originalnim kasdama poheban, pa su se radi toga blesirale)
A ja evo govorim iz vlastitog iskustva. Moj susjed koji također ima Kasdu ima spojena dva računala na Kasdu kao router i sve mu radi super. meni se recimo non stop blesira. Možda je i u fw-u stvar kao što kažeš.

Citiraj:
Sad bih jos cijenio ako tko zna kako jednome od racunala u lokalnoj mrezi uskratiti pristup internetu, ali da jos uvijek ima pristup lokalnoj mrezi.
Ne očekuješ li sad malo previše od te Kasde. Baci pogled pod rubriku QoS ili tako nešto. Ovi malo bolji routeri mogu filtrirati pristup određenim, ili svim, internet servisima. Možda može i Kasda.

Ranma 1/2 je offline   Reply With Quote