Citiraj:
Autor WraGG
Da, moze bilo tko vratiti ISP-u modem i ostati na mrezi. Zasto je to tako cudno?
|
Pa nije čudno ali mi je nelogično da se samovoljno odriču zarade. Znači oni vama naplaćuju svaki mjesec 20 kn najam modema, kaj nije malo, pogotovo kad uzmeš u obzir broj korisnika i broj mjeseci. Mislio sam da postoji neki razlog zašto je to tako ali sad mi čitava stvar nema smisla ako može bilo tko doć sa modemom i ovog vratiti. Mada na kraju dođe na isto pretpostavljam.
Citiraj:
Autor WraGG
A kasda radi za sada odlicno i ne blesira se, a ova preostala dva porta su otkljucana i rade odlicno (ipak je sve u firmwareu koji je na originalnim kasdama poheban, pa su se radi toga blesirale)
|
A ja evo govorim iz vlastitog iskustva. Moj susjed koji također ima Kasdu ima spojena dva računala na Kasdu kao router i sve mu radi super. meni se recimo non stop blesira. Možda je i u fw-u stvar kao što kažeš.
Citiraj:
Autor WraGG
Sad bih jos cijenio ako tko zna kako jednome od racunala u lokalnoj mrezi uskratiti pristup internetu, ali da jos uvijek ima pristup lokalnoj mrezi.
|
Ne očekuješ li sad malo previše od te Kasde.

Baci pogled pod rubriku QoS ili tako nešto. Ovi malo bolji routeri mogu filtrirati pristup određenim, ili svim, internet servisima. Možda može i Kasda.