View Single Post
Staro 28.01.2008., 22:27   #123
Fug33
Banned
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
..mislim da objektivno na testu koji je provela ekipa ovog foruma 3870x2 i nije nešto..mislim na jednu karticu..ne na CF..kad napišem x2..pogledajte..i budite objektivni..drugo,ispričavam se svima koje uvrijedim svojim pisanjem..

i treće,zadnje..opet glupa rasprava..jer će tko želi,x2 i kupiti...neće mu 100 pce threadova promijeniti mišljenje..

a odakle mi 600 kuna..2x1391 je 2782kn..ova je u digitechu x2 32XX kuna..računaj 500 kuna razlike..preračunao sam se..baš me briga..imho ne vrijedi tih para..za 1% bolje trenutno performanse..gore,dolje..

no dosta sam filozofirao o ATi zavjeri..to je po meni i dalje čista mužnja para..i propaganda..čemu onda CF..
a majketi bas si napao ATI i tu 3870x2...

smiri se, 3200kn je tek cijena navedene kartice u jednom jedinom ducanu, vjerujem da ce u drugim ducanima biti jeftinija (ako se 2007. dogodilo cudo i hgspot prodavao 3870 po najjeftinijo cijeni u cijeloj hrvatskoj onda je lako moguce i da ce se ova 3870x2 prodavati puno jeftinije od navedenih 3200kn)

naravno da je to cista muznja para
isto kao sto je i pun k ostalih proizvoda na trzistu

po meni su CF i SLI muznja para, kupiti 2 graficke kartice, i onda za par mjeseci izadje nova generacija grafickih kartica ciji je mid end, jednakih performansi kao i ove tvoje dvije u CF/SLI, po upola cijene

nvidia isto napravila sa 7950x2 i sad ce opet sa 9800x2
po meni je puno bolje da se razvijaju te tehnologije (multi gpu) nego da se fizicki spajaju 2 ili vise kartica
hebote, 1TFLOP snage na jednoj jedinoj grafickoj, prezakon
Fug33 je offline   Reply With Quote