View Single Post
Staro 28.01.2008., 19:31   #16
Marin@
Banned, teška spamara

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
Ama imaš valjda onaj običan kabl viška kao što ti sada spaja router i adsl spliter ? Precvikaj ga i ogoli žice, onaj tvornički kraj pukni u telefon a žice direktno spoji . Moramo vidjet dali imaš liniju na drugim utičnicama !

Upravo zbog ovog gore šta sam napisao, još uvijek neznamo dali je linija spojena samo na prvu utičnicu ili je spojena na sve utičnice. Imaš jednake žice u svim utičnicama ali tko kaže da su gore u tavanu sve spojene ?
Ako nema linije u ostalim utičnicama, onda je prvo moramo dovest, kužiš ?

Ti sada imaš liniju u ostalim utičnicama što ti ide sa splitera koji ti je t-scum postavio ali nama ne treba ta linija nego nam treba linija prije razdvajanja na spliteru, kužiš ? Žice jesu tu i sad treba vidjeti dali ima u njima onaj tu-tu

Spoji tel na žutu i crvenu pa izvjesti.

Prije adsl-a sve 4 utičnice su radile. U svima je ista žica. Znaći crvena žuta bijela crna. Crna i bijela su spojene na SVAKU utičnicu. Kuća je na 2 kata a sadašnja utičnica je na prvom katu. Telefon u kuću dolazi na krovu. Ne mislim da je ova utičnica išta posebnija od ostalih. Ova utičnica na 2 katu u mojoj sobi na koju želim stavit router radi normalno telefon je na njoj.

SPOJIT ĆU NA CRVENU I ŽUTU TELEFON!

A nebi vjerovao šta mi se popodne dogodilo. Nema tu-tu na niti jednom telefonu. Kad se zovem doma čuje se kako zvoni u mobitelu ali telefoni mrtvi. Zvao sam t-com. Ovo ne bi trebalo imat veze sa otvaranjem utičnica zbog slikavanja jer je poslje njih sve normalno radilo.
Marin@ je offline   Reply With Quote