View Single Post
Staro 28.01.2008., 19:10   #20
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor maksimovic Pregled postova
nije mi jasno zasto onda svijetli lampica na mrežnoj i na adsl routeru
Il si bahat ili si gl..
Enivejs, lampica će ti se upalit i svijetlit čim spojiš kabel i uređaji počnu komunicirat. E sad kako je riječ o blentavim (čitaj jeftinim uređajima za kućnog korisnika) isti nemaju načina da ti jave kako nešto s TVOJIM postavkama ne štima.
Ti, ako želiš imalo konstruktivniju pomoć oko ovog, minimum što možeš napravit je postat ono što sam ti napisao, jer ljudi bubaju na slijepo. Kako si očito to lijen, ili neznaš napravit, NITKO, ali ama baš nitko na ovom forumu niti bilo gdje drugdje ti nebi trebao pomagat. Takva usluga, gdje se drugi trga oko tvog problema, a ti ne radiš ništa, se PLAĆA, a ovdje nitko nije plaćen da TEBI pomaže, jerbo se svemir ne vrti oko tvog NEZNANJA, LIJENOSTI I BAHATOSTI.
E, sad se sigurno čudiš, čime si zaslužio ovakvu tiradu?
Pa time što ekipa uleće na ovaj forum uleće sa pitanjem "ne radi mi", a vi pogađajte što to ne radi, da bi mi dali riješenje. To se inače sankcionira (lock teme i uputi se dotičnog na pravila). Iz nekog razloga, to se još nije desilo ovom debilnom topiku.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote