View Single Post
Staro 28.01.2008., 18:55   #110
Vedran Kologran
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Ukratko samo...

1. košta 500,600 kuna više nego CF a daje iste ili kao što vidiš i slabije rezultate u dosta igara

2. više troši struje ako sam dobro vidio..CF 350W..ova X2 u loadu 30tak W više...

3. protiv bilo kojeg kapitalističkog smeća sam,ako uočim da nam mažu oči svjesno...a to bi na ovom primjeru značilo..izdati karticu koja će imati 2 gpua i raditi...a zapostaviti ili namjerno zasrati drivere za Crossfire..koji em je jeftinije,em brži,em manje troši....em ovo,em ono...da skratim..sve je to dio smišljene propagande..pa se pitam što je slijedeće ATI Voodoo5 5500..sa 4 gpu-a na jednom PCB-u?!

4. mislim da ATi svjesno radi to što radi..inače su debili..driveri za CF su ukomirani ako nisi skužio..a ne za ovu karticu..ova i sa 7.12 i 8.1 koliko čitam po netu radi dobro...tako da su,kao i za AGP....ukomirali CF...čitaj skraćeno :
ako hoćeš 2xgpu..moraš kupiti X2 3870...koja je 600 kuna skuplja a daje iste performanse..

5. pametnije bi im bilo da pogledaju šta im SLi 8800GT radi..čak i da to pripišemo driverima,ispadaju smiješni..jer je opet cijena tu negdje..čak se i GT-ejke danas daju naći džabe..

6. više prostora u kućištu nikad nije bilo mjerilo brzine...X2 3870 ne stane u 70% towera na tržištu..tako da ti izjava pada u vodu...dok CF stane..o buci ne bi..šta tek onda sa SLi 8800tkama..kojima je stock cooler zujalica..

7. za kraj..i da to sve sve i sve pripišemo neoptimizaciji drivera...iz dosadašnjeg iskustva znam da optimizacija drivera ne može donijeti revoluciju u performansama..tako da i izdaju super-ultra-turbo drivere za X2 3870 only..10-15% bolje performanse..i opet nisu pretekli SLi 8800GT...opet su smiješni...a nas ne prestaju navlačiti i musti...

..kapitalizam moj fug...čisti profit..izdaj,poberi pare..oš,neš..bangladeš..za 2mj opet novo smeće..izdaj..poberi..naivci kupe..a i sa starim imaju više nego dostatne performanse..i tako ukrug..1000 puta..
Uf...

Prvo odakle se mlati tih famoznih 600 kn ? 3870 se ustalio na trzistu , ovo je novo kladim se da ce prvi primjerci u hg-a biti ispod 3000 kn, jos manje za mjesec ,dva. Drugo kako je netko rekao postena cf ploca ce te puno vise doci, tako da ti unatoc studiju ekonomije racunica nije nesto.

Drugo , u biti nema drugoga jer 30 w veca potrosnja nije neki argument kad se radi o sli cf konfiguraciji pa necu komentirati.

Trece , cemu toliko postova kako ces ti ici na CF umjesto na 3870 x2 , ako mislis da je pametnije samo izvoli.
Vedran Kologran je offline   Reply With Quote