View Single Post
Staro 28.01.2008., 16:59   #100
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Fug33 Pregled postova
i zasto si ti toliko protiv te kartice?

imho to je puno bolje rjesenje od CF

jedna fizicka kartica obavlja isti posao kao dvije
sto znaci manje buke u kucistu, bolja podrska drivera, vise prostora na maticnoj i u kucistu opcenito, etc

i da, performanse su trenutno smjesno posto jos nisu izasli official driveri sa podrskom za tu karticu

zato i u vecini recenzija pise da rezultati ne predstavljaju prave performanse graficke
Ukratko samo...

1. košta 500,600 kuna više nego CF a daje iste ili kao što vidiš i slabije rezultate u dosta igara

2. više troši struje ako sam dobro vidio..CF 350W..ova X2 u loadu 30tak W više...

3. protiv bilo kojeg kapitalističkog smeća sam,ako uočim da nam mažu oči svjesno...a to bi na ovom primjeru značilo..izdati karticu koja će imati 2 gpua i raditi...a zapostaviti ili namjerno zasrati drivere za Crossfire..koji em je jeftinije,em brži,em manje troši....em ovo,em ono...da skratim..sve je to dio smišljene propagande..pa se pitam što je slijedeće ATI Voodoo5 5500..sa 4 gpu-a na jednom PCB-u?!

4. mislim da ATi svjesno radi to što radi..inače su debili..driveri za CF su ukomirani ako nisi skužio..a ne za ovu karticu..ova i sa 7.12 i 8.1 koliko čitam po netu radi dobro...tako da su,kao i za AGP....ukomirali CF...čitaj skraćeno :
ako hoćeš 2xgpu..moraš kupiti X2 3870...koja je 600 kuna skuplja a daje iste performanse..

5. pametnije bi im bilo da pogledaju šta im SLi 8800GT radi..čak i da to pripišemo driverima,ispadaju smiješni..jer je opet cijena tu negdje..čak se i GT-ejke danas daju naći džabe..

6. više prostora u kućištu nikad nije bilo mjerilo brzine...X2 3870 ne stane u 70% towera na tržištu..tako da ti izjava pada u vodu...dok CF stane..o buci ne bi..šta tek onda sa SLi 8800tkama..kojima je stock cooler zujalica..

7. za kraj..i da to sve sve i sve pripišemo neoptimizaciji drivera...iz dosadašnjeg iskustva znam da optimizacija drivera ne može donijeti revoluciju u performansama..tako da i izdaju super-ultra-turbo drivere za X2 3870 only..10-15% bolje performanse..i opet nisu pretekli SLi 8800GT...opet su smiješni...a nas ne prestaju navlačiti i musti...

..kapitalizam moj fug...čisti profit..izdaj,poberi pare..oš,neš..bangladeš..za 2mj opet novo smeće..izdaj..poberi..naivci kupe..a i sa starim imaju više nego dostatne performanse..i tako ukrug..1000 puta..
thedream je offline   Reply With Quote