View Single Post
Staro 28.01.2008., 10:31   #34
RaNz0
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
Daje 1.9v (a proc je toliko i dobio), s tim da je plus, ako ništa drugo, relativno malen pad napona. Pošto ploča malo overvolta, voltaža padne za nekih 0.1-0.2v u loadu (ako se spi loadom može nazvati).

Inače noviji E4x00 su u totalnoj banani po pitanju OC potencijala,
njima ne pomaže ni voltaža a ni multi.
aaaah, sad si mi srušio moral ovim postom, baš je u sub frend kupio e4500 i na def voltaži smo postigli 3003MHz, dalje nismo niti isprobavali, jer je to (tada bilo) pre*ebeno (i 9:30 ujutro, nakon cijele noći rada ).

sad sam došao naći na forum iznad koje voltaže ne bi tom procu trebalo davati nikako, a iznad čega za 24/7, te za memoriju, koja je važnija, jer ne može izdržati 1:1 korak uz ovaj proc bez dizanja voltaže.
mema je kingmax pc6400 2GB keks - do koliko bi mogli očekivati da ukupno potegne ta mema za 24/7 rad i uz koju voltažu? isto tako me zanima koliko joj max smijemo dati?

P.S. kao što sam napisao, došao sam NAĆI to na forum, ali pošto sam naišao na ovu temu pije nego sam našao, pitao sam ovdje, pa bi molio za link na odgovor, ili odgovor i u slučaju da on već postoji, a ja ga ne nađem...odoh dalje tražiti.

edit:
našao i pročitao sticky za OC C2D

Zadnje izmijenjeno od: RaNz0. 28.01.2008. u 13:10.
RaNz0 je offline   Reply With Quote