Citiraj:
Autor Getriba
jel se u relativno jako računalo može smjestit amd x2 3800+ i 2 gige rama?
ma općenito takaj sam postavio ovaj thread je razlog kaj sam imao prilike prčkat po jednom laptopu, konfiguracija je inter centrino 1,46 ghz i 256 mb rama (sada je dodano još giga) i brže se podizala od ovog amd-a. ja ono, wtf?
no ugl...
vodič za nLite? šta to je?
|
Naravno da je AMD sa x2 procesorom jako računalo, 2GB su taman također, pogotovo ako se priča o Windowsima XP.
A koliko je brz load, to sve ovisi o Windowsima u kakvom su stanju. 25 procesa u normalnim Windowsima je jako malo. Vjerojatno ima gore par programa i to je to. Takvi se i moraju brzo podizati. Mada, laptop taj vjerojatno ima i sporiji HDD, ali opet - ako su Winsi u top formi i lagani, nije nimalo čudno što se brzo dižu.
No opet, što ti je i 20-30 sekundi sporije dizanje Windowsa ? Nije da to radiš svakih sat vremena. Ako radiš, onda ti je bolje staviti S3/STR standby ili Hibernaciju (iako, vele da jer dobro nakon par hibernacija resetirati ili normalno ugasiti komp).
nLite ti je program za modificiranje Windowsa u smislu integriranja Service Packova, drivera, tweakanja samih Windowsa etc. Olymp ti je dao link.