View Single Post
Staro 27.01.2008., 11:33   #582
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Warcraft1980 Pregled postova
ja na njegovom mjestu nebih ubadao ništa, bar ne dok ne provjerim sve ostalo. Vjeruj mi da je taj zalman kojeg ima jako dobar, bar je ovaj moj dobar.
e sad, ako nešto nije u redu sa njim, onda bi ga valjalo reklamirati (ako ima garanciju), a ako ne provjeriti kako naliježe na proc, provjeriti bazu, ispolirati po potrebi, promjenuti pastu.
Cooler košta 300+ kuna, te bi ih bilo glupo baciti, ako je potrebno samo malo rada.
Tako sam i ja mislio za sonica. Treba se malo potruditi i sloziti to kako spada. E onda sam dosao do stock coolera od celerona 420. Kada su sa njim temp bile par stupnjeva vece nego sa sonicom rekao tko je tu lud. To je inace ovaj cooler
http://xtreview.com/images/celeron-4...locking-01.jpg
nista reko mozda senzor laze skinuo sve ventove sa kucista. opteretio proc i kod 85 stupnjeva poceo "trolati".
E onda sam po negdje treci cetvrti put iso smirglati sonica i nista skuzi da kada je kanta na podu temp 9 stupnjeva manje. Drugi dan uzeo Gemini II i sad temp 20 stupnjeva manje u loadu. Ja zadovoljan, makar mislim da bi mogao po thermalright ultru slijedeći mjesec da probam passivno.