View Single Post
Staro 27.01.2008., 07:47   #13
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Milsio sam mu reći da će mu i q6600 sigurno durati 2g uporabe, čak i neklokan a ako ga se i malo povuče gore posebno, ja bi svakako uzeo ploču od Abita prije nego neke druge marke (od desktop ploča) a ova je pretpostavljam dobar izbor ako ćeš klokati, što se FSBa na 500 tiče to je uvjek stvar lutrije i to hebena, ne ovisi to samo o čipsetu i regulaciji napona na ploči nego počesto i o reviziji BIOSa i sl tako da o tome ne vrijedi niti raspravljati jer je jako upitno dal ide ili ne, a bogami niti procesori u zadnje vrijeme nešto ne briljiraju, posebno ovi jeftiniji primjerci u klasama, pogledaj si samo e4300 probleme sa ekstremnim klokanjima...

Ukratko ja nikad nebi kupovao nešto za debelo veću cjenu samo zato jer sam si isplanirao OC od 70-80% jer ako ga ne dobijem kaj sad, kome ću se žalit?

Moje mišljenje i dalje ostaje isto - nek uzme najjeftiniju kombinaciju quada i matične za njega koju si može iskombinirati (samo naravbnno nek pazi na samu kvalitetu ploče) i sasvim sigurno CPU 2g neće morati niti pipnuti ako nije jako jako jako ekstremni gamer ili jako jako jako ekstremni profesionalac u video/3D obradi u što sumnjam jer bi onda to rekao kao prvu rečenicu...