Znaci imam Asus M2N32SLI-Deluxe,AMD 5000+Black Edition,Nvidia 8800GT 512MB,Seagate SATA 160GB hard,Corsair 4GB (ali samo 3GB sam stavio). I sve je bilo super do nedavno tj. do 2 dana prije . Upalio sam kompjutor i sve je dobro islo kad najednom BSOD i tak 4 puta zaredom , restart i opet BSOD jos nije ni uso u Windowse XP vec BSOD i probo sam reinstalirat windowse OPET isto , probo sam zamjeniti graficku , probo sam zamjeniti hard , probo sam update-ove za BIOS (i one sta se preporucaju i najnovije) uvijek isto. Pocnem istaliravati XP i poslije "Product Key-a" BSOD izbaci " BAD_POOL_HEADER" ili "MEMORY_MANAGEMENT" i uvijek u zadnjem redu napise
"....Beginning Physical Memory Dump
Dumping physical memory: 100%
Physical memory dump complete."
Sumljam na maticnu jer se nije ni na pocetku podigla sa 4GB RAM-a kad sam je dobio , znaci negdje prije 1 mjesec. Neznam vjerovatno cu onda zamjeniti maticnu jer vise stavrno neznam sta je , to jedino moze biti maticna ili memorija (al mislim da je maticna imam neki osjecaj) memorija radi na frendovom kompu bez problema naravno nisam probavao svih 4GB odjednom al modul po modul i radi.
Trazio sam po internetu i po svud rijesenje i NEMA GA nigdje . Hvala Vam