View Single Post
Staro 24.01.2008., 13:19   #56
Lesa
Premium
 
Lesa's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,130
Citiraj:
Autor Beshtya Pregled postova
dobro da si pitao-našao sam jedan izvor preko Slovenije za Pavillion i Presario lapove i imam najozbiljniju namjeru i to raditi samo moram dobiti potvrdu HP ureda u Hrvatskoj za on-site jamstvo koje bi pokrivali i naši dragi uvaženi HP distriji a druga je stvar što ni Slovenci nemaju konstantan lager...ali radi se na tome...u svakom slučaju hvala na pitanju. Smisao ovog posta je i bio da dobijem i konkretne prijedloge jer ni ja nisam popio svu pamet svijeta (daleko od toga
IMHO nema šanse sa Pavilionima..HP još nije doneo odluku da ubaci u našu regiju jer rade odlično i sa sadašnjim lineup-om, a ako donesu, ići će preko velikih distributera. Trebalo je biti ove godine no opet su iz nekog razloga odgodili. Garancije za njih kod nas nema, servisi nemaju uopće opciju naručivanja rezervnih dijelova tako da uzeti Pavilion (ako nemaš volju ići preko grane) kod nas znači imati notebook bez garancije u HR.

Opet riskiram da ispadnem najnegativniji član na threadu no da ponovim: zaboravi komponente, naročito trenutno najkompetetivniju granu laptopa. Skupa roba, mala marža, svaki brand u svakom trenutku može izletiti sa nekim akcijama koje pokapaju tvoj lager. Sa tvojim raspoloživim kapitalom možeš napraviti puno na egzotici ili možeš (u ovo iskreno vjerujem) otići u klinac u roku keks na komponentama..
__________________
..smartphone...

Zadnje izmijenjeno od: Lesa. 24.01.2008. u 13:30.
Lesa je offline