View Single Post
Staro 24.01.2008., 11:47   #65
Bullet1
Premium
Moj komp

Bullet1's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
bilo bi krasno kad bi umjesto fućkanja i lolčina argumentirao nešto što iznosiš..a ne samo glumatao šaljivđiju sa 200 postova...prema tome..prvo ispeci,pa reci..ili nešto tako..
evo samo za tebe cu sve pisat rijecima jer nemos skuzit smajlice jel... ok, sve prilagodeno svom uzrastu

Citiraj:
14xx kn su bile 3870 kad su stigle..kad nam naše trgovine zašarafe 2000kn bez pdva..dođe ti oko 2500+ kn za tako jednu karticu...daj Bože da samo brijem..
u linksa stizu i trebale bi bit oko 3k kn - inf. od Vedrana... stoga kad budu dostupne drugdje cijena bi trebala bit ispod tih 3k kn... dakle rekao sam i sam da ce se cijene kretati oko 2800kn (ako nisi shvatio)

Citiraj:
a 600W napajanje..pa nije to danas bauk..ne znam zašto nekom više uopće preporučavati 400,450W kad kupuje ili nadograđuje komp...a razlika 100,200kn u cijeni...
Gle, ljudi koji dolaze i pitaju za konfu tu na expertu nisu extreme user-i (il entuzijazisti jel) tak da kao sto wolv rece, 90% usera ne treba jace napajanje od 450W (kvalitetno) a i razlika u cijeni izmedu npr. corsa VX450W i HX620W i nije bas toliko mala (samo usporedba)
Bullet1 je offline   Reply With Quote