View Single Post
Staro 24.01.2008., 11:14   #10
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor igorba Pregled postova
@Ubleha - Čuj, tko zna kakva je sad pošiljka došla ovamo, no mislim da to nema veze s pakiranjem (tj. da nisu svi sa starim pakiranjem dobri, a svi sa novim ne baš tako dobri). A kod nas stvarno sve stiže u valovima, malo japanski (TY), malo tajvanski (CMC), malo indijski (MB), malo opet tajvanski (Prodisc), malo ovi u novom pakiranju... u koju god odeš trgovinu svugdje isto, sve ovisi koja (i kakva) pošiljka je uvezena.

BTW, koja je zemlja proizvodnje? Ako je Taiwan, jel CMC ili Prodisc?
U vemilu i svugdje drugdje gdje nam je lost uvoznik, barem prema mom iskustvu, piše na naljepnici Germany. Mislim da su ti taiwanci, koji se u europu dostavljaju u njemačku, a onda distriburiraju. Tu i tamo bi links znao dobiti japanske, ali jako rijetko i uglavnom u pakiranjima od 50kom, a ja ne snimam toliko često, pa mi je preskupo dati odmah novce za 50kom. Metro je često dobivao japanske, ali prema mom quality scanu (i drugih na forumu) nisu se baš nešto iskazali. Kod taiwanaca mi je možda jedan od 25 bio lošije snimljen, a kod yudena bi omjer bio barem 50:50, s pifovima preko 10, pa sam odustao od toga medija

EDIT: KAd sam već tu, može li netko ostaviti onu stranicu s velikom bazom medija i njihovih ID-a, tko ih proizvodi, gdje itd.? Za manje više svaku marku imaju podatke koje korisnici šalju, a imaju i dosta scanova kvalitete.

I još jedno pitanje - na imation DVD-u, da li je ovo ricoh ili...?

MBIPG101“R0

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 24.01.2008. u 17:24.
Morpheous je offline   Reply With Quote