View Single Post
Staro 24.01.2008., 10:56   #60
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
...ma dobro,ali zalijepit 3870x2 na fujtrona 350W..mislim stvarno...450,500W kako kaže wolv mila majka..SLi bi vukao više..ali ja se dam kladiti da će biti brži od ove jedne..imam neki feeling..gore sam objasnio i zašto..pa i Sli ima 2 gpu-a...doduše na 2 PCB-a...

nemoguće da sad crossfire bridge toliko degradira performanse..ionako preko pola posla ide preko mbo...tako da prva radi na x16,druga na x4...memorija dvije 3870tke je ddr4 512 na 2200..ova je ddr3 na 1900...1gb...tako da se nemojte baš začuditi ni rezultatima..

..cijena..ja mislim,gore napisao..oko 2800kn..ne vjerujem da će biti ispod..a ni puno preko..no to je moja pretpostavka..

šta se tiče još napajanja..mislim,razumijem ajde..kome sad treba 700W OCZ za single card komp..ali mislim da stvarno danas tko kupuje novi komp ispod 500W nekog jačeg brand name-a ne bi trebalo ići...čisto prevencije radi.. svi vole clockati,pa i noobiji...a restartovi u igrama i smrzavanja aplikacija nikome nisu dragi...ja sam za 3870tku kupio coolermastera extreme 650W...napajanje je brutalno...istina..100 eura dođe..ali je 1.nečujno 2. goni 3 sli kako piše na netu..3. mislim da je bolje odjednom kupiti bolje napajanje nego 2 slabija..kome se da zahebavati svakih 5,6,7 mj sa tim..il svakom promjenom grafe..

sorry na duljini..
thedream je offline   Reply With Quote