Nedavno sam kupio volan, tako da još uvijek imam garanciju, ali sam odlučio ovdje prvo pitati za savjet. Ovako čim sam ga kupio, skinuo sam najnoviji softver za volan v5.0.1.256. I pokrenem ja prvo NFS ProStreet, pa Carbon. Prije toga volana sam imao Formula Force GP, pa znam kakv je bio FF u tim igricama. I onda su krenuli problemi. Imam osjećaj kao da FF (Force Feedback) malo radi, a malo ne, i nema šanse da iskonfiguriam kontrole u bilo kojoj igrici ako pedale nisu prijavljene kao combined pedals. Nakon malo surfanja po netu, puno njih je napisalo da volan bolje radi ako se postave v5.0.0.182 drajveri, pa sam i to probao. Tada mi Logitech Gaming Software detektira volan kao Formula Force RX i nema nikakvih promjena. Tek kada ja u Windowsima u device manager promjenim drajver na Logitech Driving Force USB seperated pedals radi. I da, sa bilo kojom verzijom softvera ne mogu uključivati FF ili isključivati ga u igircama. Ni jedna igrica ne prijavljuje da volan ima FF, iako se osjeti da malo radi kada vozim. Čak ni kada u Profileru mijenjam jačinu FF-a nema nikakve razlike.