Tema: Catalyst 8.1
View Single Post
Staro 20.01.2008., 10:59   #46
Fug33
Banned
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
@Fug...tržište na kojem je 90% softvera piratsko..je cigansko..pa lijepo bez uvrede..i ti,i ja..i ti,skupa sa mnom..
tako odmah kazi
a ne da ispada da smo mi cigani a ti svetac sto si kupio original crysis

i nase trziste je puno "cigana" sa razlogom
da li doista obitelj sa prosjecnom hrvatskom placom si moze izdvajati 350-400kn za PC igre i preko 400kn za konzolaske igre? i moze, ali ne redovito
zato vecina ljudi ima 2-3 komada originalnog softvera kod kuce a sve ostalo piratluk

ako microsoft kinezima moze smanjiti cijenu original softvera (windowsa viste npr) na 1 dolar zbog velikog piratstva onda vjerojatno moze i u drugim siromasnijim zemljama bez znacajnijih gubitaka

btw srbija je proglasena zemljom sa najvecom stopom piratstva u svijetu, a njima su cijene skoro kao i kod nas sto se tice original softvera..

tako da ne mozes kriviti ljude, nego multi-milijarderske kompanije koje se ugl fokusiraju na veca trzista, a na sva ostala lupe genericke cijene pa ko kupi kupi

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Crysis..objasnio sam..kome šteka..taj pljuje..meni ne puca ništa..osim puške..nikakve texture..
ja igram na 1680x1050 na high detaljima od 25-35FPSa, dakle igrivo je, ali za FPS daleko od onoga kako bi trebalo ici

ne pljujem po igri zbog bugova - za to sam siguran da ce developeri drivera ispraviti

mogao bih crysis usporediti sa colin mcrae dirtom

dirt sam presao 70% igre igrajuci je kao arkadu na tipkovnici
eh onda kad sam presao karijeru, odlucih igrati samo championship (di vozis samo rally staze, kao u prijasnjim colinima) sa dual analog gamepadom

tu mi je sva zabava koju mi je dotad pruzala igra prestala
posto sam odlucio vise ne obracati pozornost na grafiku i neke druge elemente nego sam odlucio pristupiti samoj igri kao rally voznji

nula bodova, katastroflano ponasanje auta u zavojima, katastrofalna podrska za gamepadove (sensitivity prevelik, nikakve opcije ne pomazu) uninstall u roku od 1min

ista stvar i sa crysisom, kad jednom prijedjes preko grafike, fizike i svih ostalih fancy kerefeka i odlucis se ozbiljno posvetiti igri, jednostavno se razocaras
Fug33 je offline   Reply With Quote