Citiraj:
Autor McG
Uplati mi na račun 10.000 jura, pošalji brinetu iz banke da napravimo plan kako potrošiti te novce i ja igri dam 100%.
Zamisli ti to, kažeš svi redom cigani po toj formuli. Pa i ja kupujem orginale, pa opet imam mišljenje da je Crysis napuhani poluproizvod isforsiran od strane EA, Intela, nVidije i Microsofta. Da su igru ostavili u onom stanju kakva je bila u posljednjim beta testiranjima, rijetki bi joj našli zamjerke, ali gospoda žele zaraditi pa sad imaju to kaj imaju.
|
bez uvrede..danas na X1900 je i half-life2 napuhani poluproizvod..

..HW zahtjevi igre nisu mjerilo da se igra proglasi šrotom...na čisto prosječnoj konfi od 4-5 tisuća kuna igra radi savršeno..prema tome..

..ne vodim se ja postocima u bezveznim časopisima..samo mi je to toliko kretenski recimo..sad netko kaže WoW je smeće...a ja ono...ok,da super..jedan od 50 milijuna ili milijun od 50 kaže da je smeće..i onda je...
a Crysis obično pljuje onaj kome šteka..isto kad i CoD4...igra,igra..i onda se igra zbrejka..tip poludi..dođe tu i igra ne valja..

..nek kupi original, stavi patch..i uzme grafu..a ne sa 7600GT pljuvati po svemu..