Citiraj:
Autor estugarda
Sorry stari, ali na LCDu 12h dnevno gledam tanke linije i znam kad je prikaz mutan a kad nije. I kazem ti; vidio sam nekoliko mutnih 19" monitora sa mutnim prikazom. Na nativnoj rezoluciji i na DVIu. Ili sa osjetno mutnijim prikazom od ovog mojeg...
Cekaj malo...
Hoces reci da je 22"=24"?
Ili hoces reci da 16:9 monitor u 24" nije 16:9 nego, ne znam, 17:9? 
Znam da ovaj novi 22" lenovo kao ima 1920 kao i 24" pva dell, no to me bas ne odusevljava. Cini mi se da mi vise odgovra veci pixel. Znam da mi ne odgovara 17" sa 1280...
|
Htio sam reći da imaš isti broj pixela kod rezolucije 1920*1200, bez obzira da li je to 22'' ili 24'' model.
Trenutno gledam u 226 BW i nedostaje mi tih 150 pixela razlike po vertikali i zato i planiram uzimati 24'' monitor s većom rezolucijom. ili eventualno ovaj Lenovo ali obzirom da mi se ne žuri želim vidjeti neki pravi review ili iskustvo iz prve ruke.
Što se tiče mutnoće, koliko sam ja uspio vidjeti ona je prisutna kod najjeftinijih modela, npr. imao sam Samsung 710N i tu je bila izražena mutnoća, srećom sam ga se uspio riješiti. To je ipak bio low-end jeftini monitor a mislim da kod monitora od cca 3 K kn tu ne bi trebalo biti problema.