Citiraj:
Autor yedwy
Meni smrdi na ploču, tako obično počne bal smrti nakon kojeg se jednog dana uopće ne digne više...
|
Meni se isto to cini
Citiraj:
Autor glista
nema to veze s biosom, komp ti nije stabilan
nekaj se kolje ili si ga preklocknuo, testiraj prvo sve komponente zasebno
sad vidim da ti komp nije klokan, tko zna možda mema kenja s pločom?
ali u svakom slučaju ti se to ne smije dešavati
|
Komp nije clockan.
Nesto se pricalo po forumu da gigabyte zna kenjat s balistixima budem jos to malo pogledo po netu koji su simptomi ak se mema kolje s plocom
Citiraj:
Autor coconut
Jesi li ti stavljao F10 BIOS ili je došla s njime? Probaj staviti F11 BIOS. btw, meni se čini da imaš problema sa napajanjem - imaš sve naklokano, grafa je velik potrošač i imaš 3 harda, a taj Blue Storm baš i nije neko solidno napajanje. 'Obični' Fortron 350/400 PNF su bolji od njega.
|
F7 je bio s MBO kad sam ju dobio prje jedno mjesec i pol sam stavio taj F10 on je bio najnoviji

Inace ovaj Blue Storm je Fortron hehe. Nista nije klokano i sumljam da je u napajanju problem.
Danas ujutro mi se zurilo u skolu tak da nisam stigo dosta toga napisat.
Od testova sam vrtio S&M ali samo pola sata to prolazi jer nisam imao potrebe vrtit testove jer nista nije klokano a prvi put kad mi se to desilo nisam sumljao da je zbog samog kompa zabrijo mozda je nestalo struje il tak nekaj.
Komp vrti CrySis prek 3 cuke bez problema tako da sumljam da se komp dok se na njemu nista ne vrti (aka. dok je idle) gasi zbog nestabilnosti tako da nestabilnost mozemo otklonit kao problem.
Neka nekompatibilnost ili kaj nemam pojma.