View Single Post
Staro 14.01.2008., 00:22   #1
crocro25
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
(riješeno) [Pomoc Experta] Hard Disk Failure

Dobra vecer

Postovana gospodo ,imam jedan veliki i po meni tesko rijesiv problem
Odmah u startu moram napisati da ja NEMAM NOVACA za kupnju novog hard diska.Pod Nemam mislim na to da sam nezaposlen i da jedino mogu doc do neke love je ako prodam nesto iz kuce,bar do daljenjega,a kako sam zaljubljenik u internet tj junkie nemogu bez pc-a

Moj problem je sljedeci
Prije 7dana sam napokon nadogradio svoj pc sa novim procesorom ,maticnom i novom memorijom (podatci su u mojem profilu) te normalno u servisu su mi stavili nove windowse.

Jutros netom nakon paljena kompjutera,samo sto sam se logirao na msn i poceo pricati sa prijateljom,moj pc je doslovno blokirao ,tj explorer je stao i gotovo,zamrzao se,ja ga nisam mogao resetirati nego sam ga morao prisilno ugasiti,prilikom bootanja windoza je javio DISK ERORR ,please press CTRL + ALT +DEL to restart,nakon 10tak uzaludnih restartova,proradio je.

4h kasnije prilikom pokusaja gledanja divx filma preko bsplayera,je opet blokirao i opet javio isti error

3 puta je to ucinio u roku od 6h

Hard diskovi su 80gb segate i maxtor 160gb
Instalirao sam Hdd Pro koji mi je pokazao da su oba diska OK
Instalirao sam Sea windows sa segate stranice i provjerio i short i long
generic rad hardova,i sve testove su prosli

Otisao sam na particije i napravio ERROR CHECH
Sve je proslo super
Po tome pitanju su hardovi ok

Temp je 20stupnjeva
Napajanje je ok
Windoze su nove,3 glavne komponente su nove
Nijedan program osim msn i jos par sitnica nisam instalirao otkad sam doveo komojuter iz servisa,a windowsi se nalaze na Maxtorovom 160gb

+ mjesta na svakoj od 5 particija ima vise od 20%

Status smart diskova je OK

Pitanje glasi.....STO SE DOGADA OVDJE?
Kakav je to pak moj problem,jer ja sad nemogu init gledat film,nit pricat na msn a da mi pc ne blokira svako malo a upravo sam ga vratio iz servisa a garancija mi je istekla odavno ????

Molim vas za neku pomoc ako moze
Hvala unaprijed
crocro25 je offline   Reply With Quote