View Single Post
Staro 13.01.2008., 19:43   #26
Necronomicon
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Ok, e daj mi reci koje napajanje imaš i dal ova GT ima samo 2x3pinski konektor ili ima još i 2x4 pored njega. I kak se zagrijava, i dal ide sve high na CRYSISU,ili koju si igru isprobal??
U mene je od Club3D-a i ima samo jedan 8 pinski konektor.
Imam chieftecovo napajanje 550w i radi normalno iako sam ja samo ustekao 6 pinski šteker u ovaj 8 pinski konektor (neznam koliko je to pametno...).

Jedini program koji mi radi za oc je AMD GPU Clock Tool i na njemu mjeri neki ASIC temp i local temp i obicno prvi je od 48 do max oko 70 pri opterecenju kad je kloknem na brzinu od xt-a a inace je u idle oko 50 na 700MHZ dok je ova druga local temp uvijek za 10ak stupnjeva niza.

Neznam zasto mi ne rade 3d markovi jednostavno svaki blokira (not responding) pa ti ne mogu reci rezultat. Nerade mi ni svi drugi tuneri sa ovom grafom ( ati tool, riva, powerstrip...) a tray toolsi pokazivaju da mi je brzina gpu -a i memorije 0.

Evo ti i tray toolsov benchmark result iako mi je nekako nerealan, omega driveri stock vrijednosti:
http://img166.imageshack.us/my.php?i...resultsed9.jpg

Trenutno igram cod4, prostreet, crysis. Svi idu na highu sa AA, sad koliko fps-a ovisi o igri i o rezoluciji, ali uglavnom nigdje ne ide ispod 50-60 fps na rezi 1600x900 sa AA osim crysisa koji je na 1680x1050 oko 15-20 fps.
Nisam probao sa oc-om pa neznam koja su poboljsanja.