Citiraj:
Da nisi pretjerao sa refresh rate-om?
|
Ne, probao sam od 60-100, ista stvar.
Citiraj:
Inače mislim da nije neki problem napisati:
"imam grafičku xxx, monitor yyy, drivere zzz i na rezoluciji aaa i refreshu bbb slijedeći problem" umjesto
|
Nije i vecinu sam napisao. Za marku monitora se ne mogu sjetit kak se zove ( neki hibrid tipa "novita" ili tako nesto). Za drivere sam rekao da su 7.12. Rezoluciju sam probao 1280x1024 i inace im je 1024x768 @85Hz.
Citiraj:
"ATI ništa ne valja, imam crne rubove oko ekrana"
|
Nisam to rekao jer i sam imam isto x1950pro, ali da je besprijekorna, nije. Zna se jos komp resetirat.
Citiraj:
..možda da promijeniš VGA2DVi adapterček i reinstaliraš lijepo XP..samo sa display driverima,po mogućnosti omegama baziranim na 7.12.. ..i Dx9 nov2007...il noviji..
|
Friski su win gore sa 7.12 i ista stvar. Probat cu jos omegu. Probat cu i dvi adapter zamijenit, vec sam ga gledao al reko nema on veze kad su problemi nastali sa promjenom grafe a vec je i prije bio spojen preko tog adaptera.
Citiraj:
..nije problem ni ručno na monitoru namještat sliku..pa imaš digitalni OSD..Bože,to se cijeli vijek trajanja monitora radi..nikad xp po defaultu i ne pogode..ni driveri od grafe..malo stisni,razvuci,izvuci..
|
Kao sta sam napisao na pocetku neda se rucno namjestit. Mogu ju totalno razvuc da ne lici na nista ali samo preko tog "crno-sivog" dijela i jos uvijek ostane nekoliko cm naokolo bas crnog praznog prostora.
Citiraj:
tako da preko 85,100hz na toj rezi,no no no...
|
Ne stavljan sebi pa tako nisam niti frendu stavio preko 85Hz a ne valja niti na 60Hz.
Za sada cu probat onda promijenit DVI adapter.