Uglavnom traži antenu koja ima što veći downtilt, nemoj pušit fore ova je 12 dB i to je zakon i tome slično, traži neku sa velikim downtiltom ... naša je 9 dB i ima 7° downa. Tabanamo sa LinkSYS WRT54G koji na sebi ima 4 portni 10/100 switch, mjesto za dve antene i pazi sada, ima već gotov konektor za x/DSL

uzmi si neku parabolnu za klijente i to je to ... naš trenutno radi sa 11 mbps sa WDSom, znam da neki unutar naše mreže nisu zadovoljni jer su prije WDS ima 22 mbps ali ova omptimizacija osigurava kakvu takvu sigurnost i stabilnu vezu ... znam da sam oprao EL-MA zato što sam bio LUUUUUUUUD koliko su me vozali

ali eto imaju antene koje su OK, ona 9 dB Omnica ali pazi da na njoj piše D7 zadnji broj ... mada mi ljudi kažu da je ona 8 ili 8,5 dB u BOA bolja jer kao ima 15° downa ... LinkSYSa si OBAVEZNO uzmi, ostatak je dobar TrendNET, D-Link, ... ali nemaju mogučnosti i opcije kao LinkSYS i nemaju toliko "pametni" comunity (ipak je ovo dio CISCA) ... Eto da ne bi rekli da samo bacam drvlje i kamenje na ELMU, ljudi znaju, kada ne znaju to priznaju (to cijenim), imaju opremu (kada je imaju

) ali im poslovnost nije baš ... valjda će se uozbiljiti ... idi tamo i traži Karla (on zna) ovi ostali se busaju u prsa ali su im nešto čelava i šuplja

, ako ne onda i BOA i traži Aninu, ona isto zna ...