View Single Post
Staro 16.03.2004., 00:30   #3
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Uglavnom traži antenu koja ima što veći downtilt, nemoj pušit fore ova je 12 dB i to je zakon i tome slično, traži neku sa velikim downtiltom ... naša je 9 dB i ima 7° downa. Tabanamo sa LinkSYS WRT54G koji na sebi ima 4 portni 10/100 switch, mjesto za dve antene i pazi sada, ima već gotov konektor za x/DSL uzmi si neku parabolnu za klijente i to je to ... naš trenutno radi sa 11 mbps sa WDSom, znam da neki unutar naše mreže nisu zadovoljni jer su prije WDS ima 22 mbps ali ova omptimizacija osigurava kakvu takvu sigurnost i stabilnu vezu ... znam da sam oprao EL-MA zato što sam bio LUUUUUUUUD koliko su me vozali ali eto imaju antene koje su OK, ona 9 dB Omnica ali pazi da na njoj piše D7 zadnji broj ... mada mi ljudi kažu da je ona 8 ili 8,5 dB u BOA bolja jer kao ima 15° downa ... LinkSYSa si OBAVEZNO uzmi, ostatak je dobar TrendNET, D-Link, ... ali nemaju mogučnosti i opcije kao LinkSYS i nemaju toliko "pametni" comunity (ipak je ovo dio CISCA) ... Eto da ne bi rekli da samo bacam drvlje i kamenje na ELMU, ljudi znaju, kada ne znaju to priznaju (to cijenim), imaju opremu (kada je imaju ) ali im poslovnost nije baš ... valjda će se uozbiljiti ... idi tamo i traži Karla (on zna) ovi ostali se busaju u prsa ali su im nešto čelava i šuplja , ako ne onda i BOA i traži Aninu, ona isto zna ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote