ummm... vezano uz 2. cuj doso sam ja sa posve pristojnim stavom dok nisam skuzio da ova dvojca uopce nisu ni procitali sto sam napisao prije odgovora. a "di su pc eksperti" je najobicnije pitanje kao takvo, bokte vec u ponedjeljak mi dolaze iz tshita postavit wireles, htio sam ovo cim prije rjesit a na temu mi se sporo javljate... uostalom to sam pitao tek tako iz za***ancije a ne ovako kako si ti to dozivio... sta se odmah uzrujavas!
je... priznam, nemam pojma o elektrici, neki drugi su mi krivo rekli a ja sam popusio glupost izgleda, no mislim da i ti pricas glupost kad kazes cak 99% da je hard a vidis da ova diagnostika nije nasla nijednu gresku... da si reko 50% ajde, al kud bas 99%

lol
evo zahvaljujem vam se svima od srca na paznji i odgovorima i ovako intenzivnim pokusajima da mi pomognete... (na jednom glazbenom forumu je ova tema 3 strane napunila, glazbenom forumu) hvala jos jednom... uglavnom problem je bio u windowsima. izgleda da je ono cupanje mreznog kabela u kljucnom trenutku ipak bilo previse za podnjet prozorcicima. pljunuo sam danas u vemilu 5 bulji za jos jedan sata hard (ti si reko da je 99% u hardu problem, a ja sam bio 99% uvjeren da je u windowsima), na njemu sam napravio novu instalaciju windowsa (radilo je ko urica) i kada sam ukopcao stari hard pri bootu je rekao "one of your disks needs to be checked for consystensy" pa je krenuo u neko skeniranje di je izbrisao brdo corupted fajlova sa instalacije windowsa na starom hardu. nakon toga sam iskopcao novi hard i vratio konfu u pocetno stanje, upalio i voila... sve je radilo kao i prije, reko je jos samo "one of the files containing the systems registry data had to be recovered by use of a log or alternate copy. the recoveery was successful."
ps. ako se pitas zasto sam iso kupit novi hard ako sam bio siguran da je u windowsima problem, iso sam zato jer nisam zelio formatirat odredjene podatke a imam samo 1 sata disc i samo 1 komp sa sata prikljuckom, koji ne radi, tak da backup nisam nikak mogo izvest bez jos jednog sata diska. a i ovak i onak sam ga namjeravo kupit jer mi je falilo kapaciteta.