View Single Post
Staro 11.01.2008., 17:40   #17
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
1. Laprdaš gluposti... Pogledaj si ono kaj ti piše pod +12V imaš +12V1 i +12V2to su ti DVA rejla jedan ima 17A a drugi 15 dakle ukupno 32A to je dosta da vrti 8800 ULTRA grafu a kamoli ne nešto drugo...

2. Sa tim stavom - "di su sad PC Eksperti" nećeš steć prijatelja ovdje, mi ovako na daljinu u većini slučajeva možemo samo nagađati, ekvivalent ti je kao da mi ti opisjueš simptome (i to laičkim riječnikom) a ja ti govorim dijagnozu preko telefona i terapiju... Valjda ti je jasno da to nije isto kao kad se vidi stvar uživo...

3. Ma što ti mislio o tome (vezano je uz br 2) mi nismo tvoja niti bilo čija druga služba za korisnike ovsje, ovo je javni i neobavezni forum u kojem ima svih profila i razina znanja i prema tome niko tebi nije obavezan odgovoriti na tvoje pitanje...

4. Većina servisa koji rješavaju takve problemčiće naplaćuju 150-200 kn/h + djelove koje treba ugraditi, ako ti se žuri slobodno svrati do njih, odma ti mogu reć da ćeš dobit MS napajanje od 500W za 400+ kn prije nego si rekao eks, i to napajanje je vjerrojatno slabije od tvojeg sadašnjeg...

5. Ovo što ti opisuješ je 99% greška sa Hardom, dal je neispravan ili je samo "poblesavio" je nešto drugo ali ako neznaš (a očito neznaš) kako se sve ono što si gore nabrojao koristi moja preporuka ti je da se ili informiraš ili ozbiljno razmisliš o opciji br 4...

Pozdrav...