View Single Post
Staro 11.01.2008., 11:33   #1
spike
Registered User

spike's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
komp se "gasi" u zahtjevnijim igrama

pozz ljudi! ovako moja slabija konf je pocela imati nekih problema kada se igra neka "zahtjevnija igra" znaci kao recimo r6-las vegas ili tako nesto komp nakon nekog neodredjenog vremena znaci recimo do 30min ode kao na stand by - ugasi se monitor on zuji al nemoze se resetirat ni nista nego ugasit rucno na tipku i onda ponovo i tako uvijek . everest pokazuje napone sve ok koje ima, a motherboard monitro pokazuje -5V da ga nema (sad nisam siguran dal bi ga uopce trebalo bit lol) al me zabrijnjava napon na AGP8x je svega od 0.3 do max 0.5V , ja sam probao i brand name napajanje od 530W i ista stvar je, stavio sam neku staru GF2 GT isto los napon doduse nisam probao igrat, MBO je GIGABYTE 7n400l , graf je LEadtek GF7600GT, napajanje je bilo generic 450W i probano na coolmasteru 400W i jos jednom od 530W , znaci komp je dobro radio godinu dana al sam ga prije 1-2mj preselio u drugo kuciste, dal se tu nesto moglo dogoditi? mozda maticna negdje dira metal ili? ima ko ideju? i da naravno na graf je spojen i molex, i jos da dodam, probao sam u biosu rucno dignut agp napon za 0.3V al motherboard monitor ne pokazuje promjenu nikakvu
RAM - 2 x 1024 MB Patriot @ 800 MHz
HDD - 80 GB Maxtor SATA
PSU - Sharkoon 8P 450W
spike je offline   Reply With Quote