View Single Post
Staro 10.01.2008., 22:42   #102
Vedran Kologran
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Meni je kartica prvu igru koju je probala Cod 4 uredno nakon pola sata igranja srusila..CCC javio da je resetirao drajvere. Sutra se opet uhvatim vremena igrati ...opet nakon pola sata pada-upalim everest ....kad temperatura u mirovanju 60c pod full loadom preko 90(iznad 90 ne mjeri ).
Malo sam prostudirao problem na netu jako puno ljudi zali da safirka ima los bios i ne dize vrtnju ventilatora automatski vec je drzi na konstantnih 25% .

Kako CCC nema regulator vrtnje (a i ta im je pametna ) instaliram riva tuner dignem vent na 45% i sad radi oko 30 u mirovanj i 60 pod full loadom ,cod4 se ne rusi =ja sretan. Doduse rjesenje je polovicno jer mi u v2.06 rivi ne radi automatsko podesavanje vec je vent fixno na 45% pa je malo bucnija negoli sam ocekivao.

Sad kod mene je sretno rijesen problem ,al ima mnogo ljudi koji se manje razumju i samo bi kupili karticu i igrali ,nevjerujem da bi ih out of the box temperature od 90-100 c i stalno rusenje usrecile. Cisto upozorenje za neke buduce vlasnike da nije ovaj novi jeftini hi end bez mana.
Vedran Kologran je offline   Reply With Quote