View Single Post
Staro 09.01.2008., 18:51   #16
Shotif17
Kiflica sa sezamom
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor devil_kc Pregled postova
nije nist nestabilno, zapravo mi je dosadno i razmisaljam kjaj bi mogel napraviti sa tim ekstra ruterom, prodavanje ne dolazi u obzira i sad mi je signal relativno slab i nije da se gubi niti se ja kaj igram an netu pa da mi treba nekaj posebno jednsotavno.. neznmam, vise volim zicu, valjda sam vise old school, a i zica je zica, nema variranja signala, nema gubljenaja signala.. ne kuzim samo cemu tolko pitanja. ja sam samo pital dal neko ima ideju kaj napraviti da se to tak slozi a ne moralono predavanje dal je to dobro/lose ili kaj vec. samo to.
Kakvo žica je žica brate mili, kad bi i uspio izvest ovo što želiš ti bi majstore bio spojen BEŽIČNO htio ti to sam sebi priznati ili ne. Pitao si za savjet, rečeno ti je da nije izvedivo od strane više forumaša, i ja ću ti to također potvrditi. Imao sam priliku raditi sa oba routera i mogu ti sa 1000%-tnom sigurnošću reći kako nijedan od ta 2 uređaja NE MOŽE raditi u client modeu. Unatoč tome što su ti ljudi sa očito više iskustva od tebe to već nekoliko puta istaknuli, ti i dalje inzistiraš na ideji da je to moguće.

Zašto si onda uopće pitao ovdje za savjet ako već znaš da je moguće? Složi si to i uživaj u "žičanoj" vezi...