bootao sam scd-a.... i ne sjecam se tocno di se pojavi opcija repair windows il sta vec, al znam da u cjelom tom postupku bootanja sama od sebe se nije pojavila. onda mi je pokazalo moje particije... imam 2 harda 3 particije... 1 hard sa 1 particijom od 300gb i drugi hard sa 2 particije, jedna za win od 30gb i druga za programe i sve instalirano sto nije od microsofta od oko 220gb....
a ono cega se ja prisjecam a brijem da se tocno prisjecam je da kad ja roknem enter na particiju di vec imaju win instalirani da onda on pita dal ja ocu novu napravit ili ovu popravit...
e vidite sad... na popisu particija meni je moju win particiju (ovu od 30gb) pokazalo kao nepoznati fileformat, odnosno ne pise koji je fileformat i kad stisnem enter kaze da je unknown fileformat or damaged or unformated and windos must formate it bla bla... a tu su mi windowsi do sada bili instalirani
jel to to? jel meni riknula particija? jel meni riknuo hard? jel to moj problem???? drugu particiju (ovu od 220gb) na istom hardu pokaze normalno ntfs bla bla...