View Single Post
Staro 09.01.2008., 07:58   #1
shpajza
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Exclamation (riješeno) nemrem ga upalit!

slijed dogadjaja je bio -> browsam pc expert, thread filmici yt i to... -> najednom nece filmice otvorit -> vidim, lampica "dsl" na modemu blica "polako" -> gasim firefox, provjeravam kabelcice u modemu, sve ok za sad al jos blica -> gasim msn i ostalo, disconnect sa neta -> gasim vezu smodemom (disable local area conection) -> gasim modem na gumbic -> palin modem na gumbic -> enejblam local area connection -> kompjutercici u trayu svjetlucaju, kuglica ide ljevo desno... ne dogadja se nista predugo vremena -> disejblam local area connection opet -> gasim modem -> klikam na start (ocu restart napravit) -> settings, network connections -> gotovo.... kursor je postao sat i sa toga se nije promjenilo, winamp je zbrejkao....

a posljedica je sljedeca -> gasim komp na gumb ->cekam nekoliko sekundi -> palim na gumb -> biram start windows normally -> vidim startup screen -> on se restarta sam od sebe... ponovim sve ispocetka -> biram safemode -> louda drajvere -> restart opet... pokusam sve ispocetka -> biram last known settings bla bla -> startup screen -> restart sam od sebe opet... iskopcam ga iz struje... sve ispocetka... sve kombinacije, uvijek restart... resetiram cmos... sve idem ispocetka i opet restart... loudam u bios fail safe settings, jos uvjek nema promjene... jedino sto se mjenjalo jest to da se nekad ugasio umjesto restartao, a nekad se ugasio ili restartao vec na onom drugom nivou di uredjaje provjerava, ono device nesto kad lista... znaci prije safe mode i tih izbora...

sva je sreca da imam stari komp sa kojeg se mogu spojit i pitati vas cjenjene strucnjake za pomoc. e da, temperatura proca je oko 40° to mi na kucistu pokazuje... a i nema puno prasine nit nicega... modem koji ocito dobro radi na ovom starom kompu je zyksel prestige 600 series.

konfa je:
Intel core 2 duo E4400
sapphire ati radeon x1950 GT
gigabyte 965p-s3
seagate 250gb 16mb s-ata300
2x ddr2 512 pc5300 (667mhz) a-data
mode com midi tower thinkbell lcd

molim vas ko isusa dragoga pomozite mi!
shpajza je offline   Reply With Quote