Citiraj:
Autor Nikky
Ono što tebi treba je neki AP (Access Point). Ako ostaješ na istoj firmi onda ovo.
Druga solucija bi bila da prodaš postojeći router i da na nabaviš router sa WiFi - jem i adsl modemom integriranim.
U ovoj varijanti obrati pažnju prilikom nabavke da odabereš odgovarajući Adsl Annex A ili B (ovisno koji je tvoj ISP).
|
Može malo pojašnjenja oko AP-a, kako to spajam, da li mi ovaj moj router/modem ostaje spojen na komp u router modu i u njega ukopčam AP pa se preko njega kači ovaj drugi komp na web i može sharati sa mnom?
EDIT: evo kupio sam Canyon, a bacio sam malo oko na
Liksysa u Linksu (nije baš jeftin), gledao sam i WRT54GL, ali je 602Kn, a to mi je ipak malo previše. Ne bih išao na soluciju integriranog modema u routeru jer se možda prebacim na Optimu pa niš koristi od modema jer Optima koristi Annex A (ako se ne varam), a i ovaj Linksysov router bi me mogao još dosta vremena kvalitetno služiti (dok ne izmisle neke totalno nove WiFi standarde

).
Tu dosta piše o revizijama, ali sam u Linksu gledao i nigdje na kutiji ne piše koja je revizija. Za ovaj AP iz Ve-mila sam pročitao dosta kritika na njega da jednostavno "nestane" iz mreže.