Citiraj:
Originally posted by Thoroughbred B
100% sam siguran da ne laze,cpu blok je hladniji od sobne temperature koja nije visa od 25C...
|
CPU blok nemoze ni nakoji nacin biti hladniji od sobne temperature ma kaj got ti napravio jel po tome nasi fizikalni zakoni za njega nebi vazili!!!
u najboljem slucaju ti moze biti sobne temperature a kao ti je dno sigurno jos 1 mm tu je gubitak vec od 1-2°C i jos kad se uzme da ti ploca laze ispada puno vise.
tak bi i ja mogao reci da je meni tem u sobi 11°C jel toliko mi pise u BIOS-u kad mi se podize kom. 11°C to je stvaro hladno a stime da ja volim topliju sobu i konstantno mi je temp u sobi 22-24°C. onda ni meni sad nije jasno kako ja imam temp proca 11°C kad je sobna 23°C.
zakljucak:
sonda vara da to nije normalno isto ko i tvoja!!!
samo jos jedan primjer bios za moju staru MSI K7N2 Delta-L je sa biosom 1004 (neznam tocno) pokazivao temp na full loadu 41-42°C 8onda jos standardno hladjenje) a kada sam ga dotaknul spekel sam se. staio noviji Bios i odjenom temp je sada 55°C.
zanimljivo jel da!?
dakle sonda ti vara naveliku i blok ti nemoze biti hladniji od sobne temperature!! (jer cak i da imas neki izvanzemaljski metal, voda bi ga na neki nacin "grijala" na sobnu temperaturu!)